top of page
WhatsApp Image 2024-01-10 at 8.54.44 PM (1).jpeg

Waarom OTTOHAUS?

Door onze eigen passie voor auto's willen we het voor iedereen mogelijk maken om met een premium wagen te rijden zonder een premium prijs te hoeven betalen.

Als onafhankelijke garage, waar kwaliteit op de eerste plaats komt, vinden wij bij Ottohaus dat echt vakmanschap aan betaalbare en transparante prijzen moet kunnen. Dezelfde techniekers, expertise en onderdelen als bij een officiële concessie, maar aan een fractie van de prijs. 


Zo kan je erop vertrouwen dat je bij Ottohaus echt goed zit. 

We begonnen ons Ottohaus met één doel voor ogen: uitstekende garagediensten leveren aan de mensen van Geel en omstreken. Van eenvoudige diagnose tot complexe werkzaamheden, ons team van professionals zal uw voertuig onderzoeken om problemen te lokaliseren en u weer veilig op weg te helpen. Wij garanderen transparantie tijdens het hele proces en leveren werk van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.

 

Wie is OTTOHAUS?

Bezield door auto's, startten Hendrik en Yossef al op jonge leeftijd aan auto's te sleutelen. Doorheen de jaren bouwden ze een diepgaande expertise op binnen de BMW Group en behaalden ze onder andere de Master Technieker en Senior Technieker diploma's. Vandaar bouwden ze de afgelopen jaren hard aan hun zaak, die trouwens één van de weinige onafhankelijke garages is die helemaal mee is met de nieuwste technologie, en zijn ze op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Belangrijk om te weten: Ottohaus heeft ook een netwerk van sterke partners.

Wil je ons nog beter leren kennen? 

Kom gerust eens langs en volg ons zeker op Instagram en Facebook voor meer informatie en tips.

Vanwaar de naam?

Autohaus is gewoonweg het Duitse woord voor garage.

Aangezien we gespecialiseerd zijn in Duitse merken en gevestigd zijn in de Kempen is Ottohaus de perfecte benaming voor wat we staan. 

Waarvoor kan je bij OTTOHAUS terecht? 

Bij Ottohaus kan je terecht voor onderhoud, herstellingen en aanpassingen aan je wagen. We staan je graag bij met persoonlijk advies en helpen om samen met jou verschillende opties te bekijken. 

We verkopen ook nauwkeurig geselecteerde tweedehandswagens en kopen jouw wagen over aan een eerlijke prijs. 
We zijn gespecialiseerd in de BMW Group (BMW, BMW M, BMW i, MINI en MINI JCW). We werken ook aan alle andere Duitse merken (Mercedes, Audi, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Opel...), maar natuurlijk kun je ook met andere merken bij ons terecht.

Ons Team

bottom of page